Integrér webmailens kalender med andre mailprogrammer

Print

Denne guide beskriver, hvordan du kan synkronisere webmailens kalender med kalenderen i dit foretrukne mailprogram. Hvis du bruger Outlook, kan du med fordel følge vores guide om hvordan du integrerer webmailens kalender med mailprogrammet Outlook i stedet for.

1. Log ind på din webmail. Se vores guide om hvordan du logger på din webmail, hvis du er i tvivl om, hvordan man logger på.

2. Vælg “Kalender” i bjælken foroven (se billede).
netgiganten_kalender

 

3. Hold musen over Min kalender og tryk på det blyant-ikon, som kommer frem (se billede).
minkalender_rediger

 

4. Vælg fanebladet “Synroniser kalender”. Giv din kalender et navn og vælg en adgangskode, som du kan huske. Klik på “Tilføj”.
synkroniser_kalender

 

5. Når du har klikket på tilføj, kommer der nogle vigtige oplysninger frem i en gul boks (se billede). Disse skal du bruge til at opsætte din kalender i det mailprogram du vil bruge.
Bemærk at du kun skal bruge enten “URL” eller “Alternativ URL”. Hold musen over info-ikonet for at se hvilken du skal vælge. Hvis du er i tvivl, så prøv først om det virker med den der blot hedder “URL”.
kalender_gulboks

Nu har du oprettet kalenderen, som er klar til at blive synkroniseret med det mailprogram du ønsker at bruge. De næste skærmbilleder vil se forskellige ud, alt efter hvilket mailprogram du vælger. Men du kan alligevel følge trinnene, du skal blot være opmærksom på, at du ikke vil få de samme skærmbilleder frem, som dem vi viser, medmindre du bruger eM Client, som er det program vi bruger i eksemplet nedenfor.

6. I det mailprogram du har valgt at bruge, skal du finde frem til noget lignende “Konti” i programmets indstillinger. Målet er at finde frem til der, hvor du har mulighed for at tilføje en ny konto. Bruger du eM Client, kan du se på billedet, hvordan du finder “Konti” i menuen.
kalender_konti

 

7. I det vindue der kommer frem, trykker du på plus nede i venstre hjørne.
plus_tilfoej

 

8. Nu skal du opsætte kalenderen som en ny konto, der tilføjes. Vælg “Kalender”, markér CalDAV og tryk “Næste”.
kalender_calDAV

 

9. Indtast nu de oplysninger, som du fik frem i den gule boks tilbage i trin 5. Vælg “Næste”.
serveroplysninger

 

10. Navngiv din kalender og klik “Næste”.
navngiv_kalender

 

11. Klik på “Fuldfør” og din kalender er oprettet.
Fuldfoer

Fremover synkroniseres dine kalendre, således at de begivenheder du opretter i dit valgte mailprograms kalender også vises i webmailens kalender og vice versa.

 

Next Integrér webmailens kalender med Outlook (mailprogram)