CMS Webhotel


Webhotel til CMS

Content Management System, kort omtalt som CMS, er et web- eller hjemmesidesystem, som giver dig mulighed for at  indstille tilladelser for flere brugere på forskellige niveauer til at håndtere og administrere forskellige indholdsafsnit på dit website. Indholdet kan falde ind under forskellige klassifikationer såsom artikler, blogs, begivenheder, pressemeddelelser og mange andre. Indholdsstyringssystemet opdeles i to kategorier, et traditionelt open source content management system eller et hosted cms.

Hvis du har valgt at bruge WordPress, Joomla, Drupal eller et andet Content Management Systems (CMS) til at oprette din hjemmeside, kan du regne med vores webhotel. Vi sørger for, at dit CMS  kører problemfrit på vores servere, og at dit websted er sikkert, hurtigt og bedre understøttet end andre steder!





WordPress Webhotel

WordPress var oprindeligt en blog, men er i dag MEGET mere end det.

Skal du lave en enkel hjemmeside, en blog, et galleri, et brugerforum eller noget helt femte, så er det muligt med WordPress.

Mere end 30% af alle hjemmesider er i dag baseret på WordPress, hvilket betyder at WordPress er “Kongen af CMS”


Se mere



Joomla Webhotel

Joomla er et af verdens mest populære open source CMS-systemer. Joomla er uhyre fleksibelt og kan alt fra små private hjemmesider til hjemmesider for store virksomheder og organisationer.

Brugervenlighed er en af de største fordele ved Joomla, som både du, designeren og programmøren har gavn af.


Se mere





Drupal Webhotel

Drupal er et webbaseret system, som ofte benyttes af webmastere, journalister, webredaktører m.m. Drupal har potentiale til de helt store websites, men kan sagtens anvendes til din private hjemmeside. DR.dk og TV2.dk er nogle af de danske websites, som er bygget på Drupal.

Drupal adskiller sig fra mange andre CMS systemer ved at at være utrolig fleksibel mht. moduler, som kan integreres til f.eks. C5 Dynamics og Sales Force.


Se mere



Prestashop Webhotel

Prestashop er et af verdens mest populære open source e-commerce CMS-systemer. Prestashop er meget fleksibelt og kan alt fra små private webshops til webshops for store virksomheder og organisationer. Brugervenlighed er en af de største fordele ved Prestashop, som både du, designeren og programmøren har gavn af.


Se mere





Magento Webhotel

Magento er en professionel webshop, som er nem at installere og anvende. Det særlige ved Magento er, at det er muligt at lave en version af din webshop, som er tilpasset en smartphone. Derved får du en webshop som både er til pc, tablet og smartphone.

Mere end 28% af alle webshops på verdensplan er baseret på Magento.


Se mere