BLIV AFFILIATE PARTNER

OG SKAB EN PASSIV INDKOMSTTjen op til 2.000 kr. pr. lead

affiliate

Tjen fra 41 kr. og op til 2.009 kr. pr. salg du genererer igennem vores affiliate program, og skab en passiv indkomst.

Lyder det som noget for dig? Tilmeld dig som affiliate partner hos Netgiganten og få årlige, månedlige eller ugentlige udbetalinger. Det er kun dig, der sætter grænsen for, hvor meget du kan tjene og hvornår du vil have udbetalinger.Få 20% af hvert salg du laver med dit unikke link

Hvis du f.eks. sælger en af vores løsninger til 1000 kr. så har du optjent 200 kr. i kickback.

Affiliate

Du tjener penge for hver lead du skaffer via dit unikke link. Du kan du selv holde øje med, hvor meget du har tjent og hvor mange, der har klikket på dit link.

Vi ved godt at det ikke er alle, som køber med det samme, fordi nogle kan have brug for en lidt længere beslutningsproces. Derfor opbevarer vi cookies i op til 30 dage hvilket betyder, at du er sikret din provision, hvis en kunde vender tilbage for at købe produktet på et senere tidspunkt.

Så snart du har optjent 500 kr. provision, kan du få saldoen udbetalt.VORES AFFILIATE PRODUKTER

Vælg mellem 8 forskellige løsninger eller alle på én gang, og kom i gang allerede i dag.

Webhotel

Tjen fra 65,- og op til 713,- på vores webhoteller

SEO

Tjen fra 900,- og op til 1.700,-
på vores SEO.


Mailhotel

Tjen fra 41,- og op til 325,-
på vores mailhoteller.

Google ads

Tjen fra 500,- og op til 1.100,-
på vores Google Ads.


Cloud VPS

Tjen fra 94,- og op til 598,-
på vores Cloud VPS.

Google shopping

Tjen fra 400,- og op til 1.100,-
på vores Google Shopping.


Serviceaftale

Tjen fra 477,- og op til 2.008,-
på vores serviceaftaler.

Facebook annoncering

Tjen fra 400,- og op til 800,-
på vores FaceBook Ads.
Netgigantens Affiliate program


Passiv indkomst

Få provision blot ved at kopiere og reklamere. Med lidt forarbejde kan du nemt skabe dig
en passiv indkomst.

Udbetalinger når du vil

Når du har optjent 500 kr. kan du få saldoen udbetalt direkte til din konto. Du bestemmer selvfølgelig helt selv hvor ofte du vil have din tilgængelige saldo udbetalt.

Real time tracking

Følg med i hvor mange klik du har skaffet, hvor mange salg du har lavet, og hvor meget du har optjent. Alt foregår ``real time``.


DU BLIVER EN DEL AF ET NEMT OG OVERSKUELIGT AFFILIATE PROGRAM

Fordi vores affiliate program hverken foregår igennem et netværk eller en tredjepart, er du sikret en kort kommunikationsvej og ingen skjulte bindinger. Vi betaler personligt provision for hvert lead.Opret dig som affiliate partner

Har du allerede et eller flere produkter hos os (f.eks. webhotel eller SEO), har du automatisk også en konto, som du kan logge ind på. Her fra er du kun et klik fra at aktivere dit affiliate program. Ønsker du at blive affiliate partner, men har endnu ikke nogle af vores produkter, er det muligt at tilmelde sig ved at udfylde formularen nederst på siden.


Markedsfør vores produkter

Brug dit personlig link til at henvise kunder, eller copy/paste en HTML kode med bannere på din hjemmeside og markedsføre med det samme.


Få udbetalt din provision

For hver registrering vi modtager igennem dit unikke link, får du 20% af beløbet sat direkte ind på din konto. Når din saldo har nået 500 kr. har du mulighed for at anmode om udbetaling fra din afiliate-konto.


affiliateFølg med via vores real time tracking


Alt foregår real time hvilket betyder, at du kan følge med “live”. Følg med i hvor mange leads dit unikke link har genereret, hvor mange kliks der er kommet, og hvad din konverteringsrate ligger på. Selvfølgelig får du også fuldt overblik over din saldo, så du hele tiden kan holde øje med hvor meget du har til udbetaling.


Affiliate

BLIVAFFILIATE PARTNER I DAG


Bemærk: Er du allerede kunde og har en eksisterende konto, behøver du ikke udfylde formularen. Du kan tilgå din personlige affiliate side fra kontrolpanelet.

Navn

Evt. din hjemmeside

Email

Tlf.

Hvilke(t) afilliate område(r) vil du gerne arbejde med?
Er du i tvivl?
Vi sidder klar til at vejlede dig omkring tilmeldingen, eller hvis du har andre spørgsmål vedrørende vores affiliate program 🙂