SSL certifikatSkab tryghed overfor dine kunder med et GRATIS SSL certifikat!

Opnå større sikkerhed med et GRATIS SSL certifikat på dit domæne. SSL certifikatet krypterer forbindelsen mellem dit website og dine besøgende.HVAD ER SSL?


SSL står for Secure sockets layer og er en krypteringsprotokol, som har til opgave at etablere en krypteret  og sikker forbindelse mellem din browser og hjemmeside. SSL sikrer at alt data og informationer som som sendes eller modtages forbliver krypteret.

SSL Typer:
  • Domæne SSL
  • Organisations SSL
  • Udvidet SSL

SSL kan benyttes til din hjemmeside eller email. Fra juli 2018 forlanger Google at alle websites har en sikker og krypteret forbindelse.  Herefter vil alle websites uden SSL certifikat markeres som “ikke sikker”.HVAD ER HTTPS?


ssl-certifikat

Mens HTTP står for “Hyper Text Transfer Protocol”  så står HTTPS for “Secure Hyper Text Transfer Protocol”HTTPS er den beskyttede version af HTTP protokollen for data som bliver sendt mellem din browser og den hjemmeside du besøger. Det betyder at alt kommunikation mellem browser og server er krypteret. HTTPS bruges ofte til at beskytte meget fortrolige online sessioner som f.eks.  netbank. Ser du en hjemmeside med det grønne symbol i url-feltet så betyder det at der er installeret et SSL certifikat på domænet og alt data sendes gennem en sikker protokol.


Har du ikk et SSL certifikat installeret på din hjemmeside, vil din browser vise “ikke sikker”.  og det er nok ikke det som du burde signalere overfor dine kunder.GRATIS SSL certifikat på alle dine domæner!

Har du webhotel hos os, får du et gratis SLL Certifikat til alle dine domæner. Køb dit webhotel fra kun 19,- pr måned.