webhosting

Hos Netgiganten kan du nemt finde dit nye domænenavn, og har du allerede et, kan du komme i gang med selve hostingen af din hjemmeside

Vi har webhoteller i alle størrelser og til konkurrencedygtige priser, så vi har helt sikkert også et webhotel, som passer til dig og dine behov. Når du skal i gang med din hjemmeside eller webshop, er det nemt og hurtigt at benytte sig af vores 1-click installer, som er kompatibel med dit foretrukne CMS. F.eks. WordPress, Drupal, Joomla eller Prestashop. Du får også det vigtige SSL certifikat (https) med helt gratis.KOM GODT I GANG ALLEREDE I DAG

VÆLG DOMÆNE

Vælg det rigtige domænenavn til din hjemmeside. Vi har over 700 domæneendelser!

VÆLG HOSTING

Vælg en af vores webhotel-pakker. Hvis du er i tvivl, om hvilken du bør vælge, kan du altid spørge vores support. Du kan altid opgradere til en større pakke senere.

KONFIGURER SERVICES

Det er muligt at vælge mellem en række addons. Hvis du ønsker en dedikeret IP-adresse, et SSL-certifikat eller lignende services, kan det tilkøbes nu eller senere.

KOM ONLINE

Efter at du har valgt, hvilken pakke du ønsker, er du klar til at komme i gang! Automatisk oprettelse straks efter betaling.
Webhosting til priser
hvor alle kan være med

Vi yder en høj service til vores kunder, endda til en konkurrencedygtig pris. Det betyder, at du kan få et webhotel fra kun 19 kr./md.

Derudover får du også en masse muligheder for at konfigurere din hjemmeside samt adgang til en effektiv sitebuilder. Du får webhosting til en skarp pris, hvor der ikke er gået på kompromis med den service vi leverer.

Vi har webhosting til ethvert behov


Web hotel

Vores webhosting er kraftfuld og pålidelig samtidig med, at den er økonomisk overkommelig.

Fra kun 19,-/md.

Mail HOTEL

Opret e-mail konti på dit eget domæne. Du vælger selv dine e-mailadresser og dit domæne.

Fra kun 9,-/md.

Cloud VPS

Professionelle, virtuelle private servere. Med eller uden valg af kontrolpanel.

Fra kun 48,-/md.

SSL Certifikat

Skab tryghed for din hjemmesides besøgende med et GRATIS SSL certifikat.

Gratis SSL certifikat

Har du endnu ikke fundet dit nye domænenavn?

Enhver idé starter med et godt domænenavn, find det nemt og billigt her!


.dk49,- .com99,- .net129,- .nu139kr .eu89,- .biz129,-

Hvorfor vælge Netgiganten?

Lyn-hurtig svartid og høj oppetid

Vi lover dig altid at stræbe efter at have de hurtigste svartider samt de højeste oppetider, og vi er ikke bange for at garantere 99% oppetid. Vores mål er simpelt: Dit site skal være online – altid!


Flere ressourcer

For at bevare den gode kvalitet, giver vi hver server flere ressourcer, samtidig med, at vi installerer færre webhoteller. Vi overseller ikke ressourcerne, og vi installerer aldrig flere webhoteller, end der faktisk er plads til.

Høj kvalitet og lave priser

Vores varemærke er høj kvalitet til lave priser. Vores servere er blandt de hurtigste, som sørger for at din hjemmeside vises hurtigt. Samtidig er vores webhoteller blandt de billigste.


En virksomhed, som forstår dig

Vi er i øjenhøjde med vores kunder og forstår deres ønsker og behov. Det gør os i stand til at levere det helt rigtige hostingprodukt til den helt rigtige pris.

Højt rost kundeservice

Vi gør alt for at hjælpe vores kunder, for vi ved godt at alle problemer - store som små - skal løses så hurtigt som muligt, og derfor sidder vi klar til at hjælpe og besvare spørgsmål pr. tlf., mail eller chat.


10 års erfaring

Vi kan vores håndværk! Vi har over 10 års erfaring med webhosting, servere og webhoteller.