Om Netgiganten

Netgiganten blev stiftet i år 2013 med det formål at tilbyde hostingløsninger primært for webbureauer, og har sidenhen åbnet op for webhosting direkte til slutbrugere. Vi leverer hosting til private, til foreninger og til virksomheder, og har valgt at specialisere os i det danske marked.
Vi driver en lang række hosting-løsninger i Danmark, og har siden starten oplevet en voldsom vækst. Vi har hundredvis af domæner og webhoteller registreret igennem os.

Da vi startede i 2013 havde vi et ønske om at ændre på hosting-markedet, som det så ud dengang – og det gjorde vi! Hos Netgiganten gør vi meget ud af at holde fast i rødderne og, at forblive den virksomhed, som vi altid har været og altid vil være.

I dag tilbyder vi også marketing services, heriblandt opsætning af Google Ads og søgemaskineoptimering, altså det at blive fundet af nye potentielle kunder på Google. Vi har forskellige pakkeløsninger til virksomheder, som kunne tænke sig at få optimeret deres hjemmesider og at blive vist i søgemaskinernes søgeresultater.


Mission

Som samarbejdspartner og totalleverandør, er det vores mission at yde den bedst mulige service. Dette mener vi selv, at vi er i stand til, da det er en stor fordel for vores kunder at kunne samle deres web- og markedsføringsløsninger ét sted.

Vision

Vores vision er at være danske virksomheders foretrukne webbureau, hvor både webhosting og marketing er samlet ét sted.

Værdier

Hos Netgiganten går vi meget op i kundetilfredshed, som vi skaber gennem vores høje serviceniveau og kvalitetsprodukter. Kundetilfredsheden er fundamentet for de lange kunderelationer, som vi har fået opbygget frem til i dag.
netgiganten-job