Hvad er SEO?


SEO (Search Engine Optimization) , søgemaskineoptimering eller såkaldt seo optimering, handler alle om at optimere din hjemmeside til søgemaskinerne.

Søgemaskiner fungerer som et bibliotek for internettet. Et bibliotek med hver eneste bog i verden! Søgemaskinens formål er at kunne levere den eksakte bog som brugeren leder efter, men hvordan gør søgemaskinerne?
Google bruger en Robot til indeksering af hjemmesider, som  gennemgår og henter oplysninger fra hver eneste hjemmeside på internettet, så de kan hjælpe brugeren med at finde nøjagtig den bog den søgende leder efter.
Hver søgemaskine har sin egen opskrift på, hvordan den kan levere de bedste og mest brugbare resultater for brugerne. Det gør den vha. en såkaldt “søgealgoritme“.

Nøglen til topplaceringer er at have de rigtige ingredienser, som søgemaskinerne skal bruge til deres opskrift. Det kaldes søgemaskineoptimering eller SEO.

Formålet med søgemaskineoptimering er at opnå organisk trafik fra de naturlige søgeresultater i søgemaskinerne. Deres opgave er at levere de mest relevante resultater for brugerne. Forklaret på en anden måde, så er organisk trafik en gratis måde at få potentielle kunder ind på ens hjemmeside. Det vil sige, at hvis en bruger klikker på din hjemmeside i Googles søgeresultat, så koster det dig ikke noget. Der er dog ikke tale om såkaldt gratis organisk trafik, hvis en bruger klikker på en af de hjemmesider i Google, som er en annonce. Disse annoncer kan til forveksling ligne de naturlige søgeresultater, og de er altid placeret øverst.
At få organisk trafik til ens hjemmeside indebærer, at man kan levere de rigtige ingredienser til søgemaskinernes opskrift.

Kan dine kunder finde din virksomhed på GOOGLE?
Hvordan får jeg min hjemmeside i TOPPEN af søgeresultaterne?

95% af danskerne bruger søgemaskinen Google til at søge hjælp, finde produkter, services og lign.
Søgemaskiner præsenterer millioner af søgeresultater for os. For at kunne opnå topplaceringer, er det er vigtigt at have kendskab til og forståelse for de algoritmer, som søgemaskiner anvender, når de indekserer din hjemmeside. Problemet er bare, at de forholder sig tavse omkring fremgangsmåden. Men heldigvis kender vi efterhånden mange af de faktorer, der spiller ind. Google forventer bl.a. at din hjemmeside er relevant for dine kunder, at den er struktureret korrekt og har en naturlig opbygning, at den er hastighedsoptimeret og ikke mindst mobilvenlig.

Hvor lang tid tager SEO?

Søgemaskineoptimering er en kontinuerlig proces, der skal ses som et forløb, hvor der løbende skal arbejdes med en lang række faktorer, som vil afgøre din placering i søgemaskinerne. Du skal se SEO optimering som en investering, da det ofte vil tage 3-6 måneder, før du begynder at se fremgang, og ca 6-12 måneder før hele SEO arbejdet giver de ønskede resultater.
SEO optimering er ikke noget som laves én gang. Hvert år ændrer Google deres søgealgoritme omkring 500-600 gange. Af den grund er det vigtigt at være up-to-date med de nyeste søgemaskineopdateringer.  F.eks. rullede Google en stor algoritme-opdatering ud i august 2018, som påvirkede google placeringer for en lang række hjemmesider på sundheds- og wellness-området.Få bedre synlighed og flere kunder med SEO

Dine kunder har mere troværdighed til naturlige organiske resultater på Google frem for de betalte annoncer

SEO giver bedre ROI (Return on Investment) og gode resultater på bundlinjen. Der vil typisk gå omkring 6-12 måneder, før hele resultatet af optimeringen er synligt i søgemaskinerne. Vi ser SEO optimering som en investering, der hurtigst muligt skal give resultater for dig. Vi har for visse kunder været i stand til at levere gode resultater allerede inden for de første 30 dage. Hvis du synes, at det er en lang tidshorisont, så skal du i stedet se på andre online markedsføringsstrategier, der skaber resultater med det samme, såsom Google AdsFacebook annoncering m.m.

360° SEO

Vi har en 360 graders tilgang til søgemaskineoptimering, hvilket betyder, at vi har fokus på både synlighed, salg og omsætning for vores kunder. I samarbejde med dig udvælges de søgeord som har størst søgevolumen, og som matcher dine kunders forespørgsler.  Vi brainstormer og kobler relevante ord sammen og opsætter forskellige tracking-punkter, så vi kan holde øje med udviklingen, samt bygge en fremtidssikret SEO-strategi.

Vi udfører bl.a.

 • SEO Analyse
 • Søgeordsanalyse
 • Tekstforfatning
 • On-page SEO
 • Off-page SEO
 • Teknisk SEO
seo-garanti

SEO MED GARANTI


Vi giver “Google Side 1 Garanti” på Standard og Pro SEO-pakker!  Vi garanterer, at din hjemmeside kommer på side 1 på Google inden for 6-18 måneder på mindst ét søgeord. Hvis det mod forventning ikke sker, arbejder vi gratis indtil målet er nået. Det er din garanti for, at vi udfører et godt stykke arbejde, som vi kan stå inde for.Vælg din SEO Pakke


BASIC SEO

1.500,-/måned

POPULÆR

STANDARD SEO

2.500,-/måned

PRO SEO

4.500,-/måned

Alle SEO-pakker tegnes fortløbende for 12 måneder ad gangen og fornyes automatisk ved periodens udløb, indtil det opsiges.
Alle priser er angivet i DKK ekskl. moms.


Inkluderet i alle SEO-pakker: • Opsætning af Sitemap
 • Opsætning af Breadcrumbs
 • Opsætning af Structured Data
 • Opsætning af Google Analytics
 • Opsætning af Google Search Console
 • Opsætning af Google My Business‎
 • Opsætning af 301 redirects
 • Linkbuilding
 • Tekstforfatning
 • Søgeordsanalyse
 • Konkurrentanalyse

 • SEO Strategi
 • SEO Sundhedstjek
 • SEO Analyse
 • SEO Tekster
 • Placeringsrapport
 • 24/7 Rapporteringsværktøj
 • Månedlig SEO rapportFølg vores SEO arbejde og se effekten


netgiganten-seo-værktøj

Vores mål er at gøre søgemaskineoptimering så enkelt som muligt for dig. Ved hjælp af vores SEO-værktøj, får du bl.a. indsigt i dit websites performance, og du kan se hvordan dine søgeord præsterer, samt danne dig et overblik over dine konkurenter. Du vil opleve gennemsigtighed i vores arbejde og vil kunne se hvordan vores indsats med søgemaskineoptimering kan øge din omsætning.
Du får adgang til et lækkert og overskueligt dashboard, som du kan tilgå 24/7.

Få indsigt i dine data, vi skjuler dem ikke


 • Søgeordsplaceringer
 • Backlinks rapportering
 • Konkurrentanalyse
 • Eksponeringer
 • Målgruppe
 • Demografi
 • Trafikkilder
 • Og meget mere…


Er du i tvivl om, hvilken SEO-pakke du skal vælge?

Skriv eller ring til os på 71 96 99 90 og få en uforpligtende snak med en af vores SEO specialister .FAQ

Hvad er forskellen på "SEO Garanti" og "Google Side 1 Garanti"?

SEO Garanti: Vi garanterer, at du får bedre placeringer i søgemaskinerne, og at du får en del oprykninger med dine valgte søgeord. Du kan stadig godt komme på side 1, men det er ikke noget vi kan garantere.

Google Side 1 Garanti: Vi garanterer, at din hjemmeside kommer på side 1 på Google indenfor 6-18 måneder på mindst ét søgeord. Hvis det mod forventning ikke sker, arbejder vi gratis indtil målet er nået.

Hvad er fordelen ved SEO?

Man fanger brugeren i enten købsøjeblikket eller mens de er på researchstadiet. Det er en kæmpe fordel at brugerne ikke bliver forstyrret, hvilket de ellers ville være blevet af en reklame eller en annonce. Kunderene har tilmed stor troværdighed til de organiske søgeresultater på Google, da de ikke fungerer som push marketing.

Hvad dækker oprettelsesgebyret normalt over?

Opstartsgebyret dækker udgifter til bl.a. dybdegående analyse af både søgeord og hjemmeside samt oprettelse af Google ANalytics, Google My Business samt Google Search Console og andre værktøjer.

Hvorfor er der en midsteperiode på 12 mdr.?

Søgmaskineoptimering er en løbende proces, hvor fundamentet skal være i orden. Der går typisk nogle måneder, før resultaterne viser sig, og det har også noget at gøre med hvordan søgemaksinen Google arbejder. Det er også vigtigt at huske på, at ens konkurrenter også laver SEO. Det betyder, at man kan være kommet på side 1 på Google med et bestemt søgeord, men senere kan det være, at man ryger helt om på side 9 på Google, fordi en eller flere konkurrenter har optimeret på det samme søgeord. Derfor er SEO altså en proces, som skal vedligeholdes.

Hos mange webbureaer tegnes et SEO-forløb for hele 12 eller endda 24 måneder ad gangen. Hos Netgiganten er peioden på 12 mdr. hvilket vi mener giver vores kunder mest frihed. Vi har valgt denne forholdvist korte periode, da vi er sikre på, at vi gør det så godt at du får lyst til at fortsætte efter de første 12 mdr.