CMS Wiki


Hvad er CMS?

Et content management system, forkortet CMS, er et web- eller hjemmesidesystem, som giver dig mulighed for at  indstille tilladelser for flere brugere på forskellige niveauer til at håndtere og administrere forskellige indholdsafsnit på dit website. Indholdet kan falde ind under forskellige klassifikationer såsom artikler, blogs, begivenheder, pressemeddelelser m.fl.
Indholdsstyringssystemet opdeles i to kategorier; et traditionelt open source content management system og et hosted CMS

Hvis du har valgt at bruge WordPress, Joomla, Drupal eller et andet CMS til at oprette din hjemmeside, kan du roligt regne med et webhotel fra Netgiganten. Vi sørger for, at dit CMS  kører problemfrit på vores servere, og at dit websted er sikkert, hurtigt og bedre understøttet end andre steder!

Nedenfor kan du læse mere om de mest anvendte CMS’er.

CMS
WordPress CMS

WordPress var oprindeligt et CMS for bloggere, men er i dag MEGET mere end det.

Skal du lave en enkel hjemmeside, en blog, et galleri, et brugerforum eller noget helt femte, så er det muligt med WordPress.

Mere end 30% af alle hjemmesider er i dag baseret på WordPress, hvilket betyder at WordPress er “Kongen af CMS”


Læs mereJoomla CMS

Joomla er et af verdens mest populære open source CMS systemer. Joomla er uhyre fleksibelt og kan klare alt fra små private hjemmesider til hjemmesider for store virksomheder og organisationer.

Brugervenlighed er en af de største fordele ved Joomla, som både du, designeren og programmøren har gavn af.


Læs mere

Drupal CMS

Drupal er et webbaseret system, som ofte benyttes af webmastere, journalister, webredaktører m.m. Drupal har potentiale til de helt store websites, men kan sagtens anvendes til din egen private hjemmeside. DR.dk og TV2.dk er nogle af de danske websites, som er bygget på Drupal.

Drupal adskiller sig fra mange andre CMS systemer ved at at være utrolig fleksibel mht. moduler, som kan integreres til f.eks. C5 Dynamics og Sales Force.


Læs merePrestashop CMS

Prestashop er et af verdens mest populære open source e-commerce CMS-systemer. Prestashop er meget fleksibelt og kan alt fra små private webshops til webshops for store virksomheder og organisationer. Brugervenlighed er en af de største fordele ved Prestashop, som både du, designeren og programmøren har gavn af.


Læs mere

Magento CMS

Magento er en professionel webshop, som er nem at installere og anvende. Det særlige ved Magento er, at det er muligt at lave en version af din webshop, som er tilpasset en smartphone. Derved får du en webshop som både er til pc, tablet og smartphone.

Mere end 28% af alle webshops på verdensplan er baseret på Magento.


Læs mere