HASTIGHEDS OPTIMERING

 af din hjemmeside eller webshopSørg for, at dine besøgende ikke forlader dit site

Ingen tid at spilde!

Du har kun 3 sekunder til at fange dine besøgendes opmærksomhed. Er dit site mere end tre sekunder om at loade, falder halvdelen af dine besøgende fra. Du ved med garanti godt selv hvor irriterende det er at bruge tid på at vente.

Vil du have en højere omsætning?

Studier har påvist at en webshops omsætning stiger, desto hurtigere siden loader. En af grundene til dette er, at brugervenligheden øges, og det er noget, der virkelig værdsættes i en travl hverdag, hvor tid er penge.

Lille investering med højt afkast.

Med et hastighedsoptimeret site holder du på potentielle kunder i længere tid ad gangen, og det øger muligheden for salg, uanset om du har en hjemmeside eller en webshop. Derfor betragter vi hastighedsoptimering som en investering.
Vi får din hjemmeside op at køre, hurtigere, bedre og mere stabilt


Du kender det nok selv fra en Google søgning, når du besøger en hjemmeside – er den langsom er du hurtigt videre til den næste.

Med en hastighedsoptimeret hjemmeside eller webshop gør du dine besøgende en tjeneste, og der er god sandsynlighed for, at de får lyst til at bruge endnu mere tid på dit site. Vi sørger for alt det tekniske, så din hjemmeside bliver konkurrencedygtig. Og som en bonus er det muligt at opnå bedre placeringer i Googles søgeresultater med en hjemmeside som loader hurtigt, da det er en af de parametre søgemaskinen Google ser på, når den rangerer hjemmesider.


hastighedsoptimeringhastighedsoptimering af hjemmeside


Lad os tune dit site!


Vi klarer alt det tekniske og sørger for, at din hjemmeside eller webshop får fart på!

Vi er eksperterne, og ved vi hvad der skal til, for at du får en hurtig hjemmeside. Vi går bl.a. ind og analyserer hvilke “døde” elementer der ikke er nødvendige at have kørende på dit site og fjerner disse, hvilket frigiver mere plads og dermed øger load hastigheden. Vi går også ind og komprimerer elementer, f.eks. billedfiler samt optimerer CSS og JavaScript og meget andet.
Alt i alt sørger vi for, at dine besøgende og potentielle kunder får lyst til at bruge mere tid på dit  site, hvad enten det er en hjemmeside eller en webshop du har. Derudover giver vi dig en fordel i kampen om de gode placeringer i Google søgeresultater, da en hurtig hjemmeside er noget der tilskrives stadigt større betydning i disciplinen søgemaskineoptimering.SKAL VI ØGE BRUGERVENLIGHEDEN OG
HASTIGHEDEN AF DIT SITE?

Hastighedsoptimering af hjemmeside

Analyse af hjemmeside, optimering og komprimering af elementer
såsom billedfiler, CSS og anden grafik m.m.

1.599,-


Hastighedsoptimering af webshop

Analyse af webshop, optimering og komprimering af elementer
såsom billedfiler, CSS og anden grafik m.m.

2.499,-Alle priser er engangsbeløb angivet i DKK ekskl. moms.Test hastigheden på din hjemmeside

Få indblik i, hvordan du kan optimere hastigheden på din hjemmeside.