Tag din markedsføring til nye højder


Hos Netgiganten tilbyder vi både annoncering med Google Ads og Google Shopping samt via Facebook, så din virksomhed får en masse eksponering. Vi tilbyder også SEO optimering, som får din hjemmeside i toppen af søgeresultaterne på Google.

Vi har på forhånd skræddersyet nogle gode og overskuelige pakkeløsninger, hvor du får rigtigt meget værdi for pengene – og vi har med garanti en løsning, som passer til din virksomheds behov! Vores pakkeløsninger kan med fordel kombineres.Serviceaftale

Med en serviceaftale til dit site er hjælpen altid lige ved hånden. Skal du have indsat et billede, ændret noget tekst eller noget helt tredje, siger du bare til. Vi opdaterer og vedligeholder dit site for dig, så du kan koncentrere dig om andre ting og trygt overlade den tekniske del til os.

Se mere

Hastighedsoptimering

Med et hastighedsoptimeret site er dine besøgende garanteret en behagelig oplevelse. Vi hastighedsoptimerer din hjemmeside eller webshop for dig. Vidste du, at hvis et site er mere end 3 sekunder om at loade, forlader havlvdele dit site igen. Ved du hvor hurtigt dit site er?

Se mere

Programmørservice

Har du nogensinde ønsket at din hjemmeside kunne noget mere, eller er der noget der skal laves om, som er for omstændigt at gå i gang med? Uanset hvad du kunne tænke dig at få lavet til din hjemmeside, står en af vores programmører klar til at programmere det for dig!

Se mere


Marketing