PROGRAMMØR

SERVICEHyr din programmør på timebasis

Har du en programmeringsopgave, der skal føres ud i livet? Vores dygtige programmører sidder klar til at hjælpe dig, hvad enten det drejer sig om store eller små opgaver.programmoer

Uanset hvilke opgaver du skal have løst, så kan det lade sig gøre! Vi hjælper dig hvis du har ønsker til nye måder, din hjemmeside skal fungere på, eller hvis dit site skal omprogrammeres på anden vis. Vi kan også flytte din hjemmeside for dig.

Måske er der problemer forbundet med den nuværende måde hjemmesiden er sat op på, og der kunne med fordel tilføjes nye funktioner, som øger brugervenligheden for de besøgende. Det kan også være der er generelle tekniske udfordringer, som langsommeliggør arbejdet i virksomheden. I sådanne tilfælde hjælper vi med glæde med at omprgrammere, så arbejdsprocesser kan blive forbedret.

Se os som din samarbejdspartner, der koder dine idéer og fører dem ud i livet!Fast lav pris

Vi tager kun 795,- pr. time. Du ved du får et stykke arbejde af høj kvalitet, og vi tror på, at vi får glade og tilfredse kunder ud af det. Det er da simpelt!

Erfarne programmører

Vi har over 10 års erfaring med at programmere. Vores programmører brænder for det de laver, og de glæder sig til at komme i gang med dit næste projekt.

Alsidighed

Alle virksomheder er forskellige, og ikke to behov er ens. Derfor skræddersyr vi altid vores løsninger, så de passer til lige præcis dine ønsker og behov.Vi løser også gerne projektopgaver


Har du brug for en programmør til mere end blot på timebasis, tilbyder vi også vores assistance til forløb af længere varighed.

Lad os stå for udviklingen af dine helt nye projekter
Først tager vi en uforpligtende snak med dig om den idé du har i tankerne, og herefter giver vi dig en fast pris, så du ingen overraskelser vil få midt i forløbet.
Du er  mere end velkommen til at ringe til os for at få en snak med en af vores programmører. Du kan også vælge at sende en mail, hvor du beskriver dit projekt, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at snakke med dig!programmoer


Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om dit nye projekt.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Foretrækker du at ringe til os?

På hverdage ml. kl. 9 og 16 sidder vi klar ved telefonerne,
vi ser frem til en god snak!

 

Ring til os på tlf.:


Vil du hellere sende os en mail?

Send gerne en beskrivelse af dit nye projekt, stort som småt,
så vender vi tilbage til dig!

 

Send din mail til:

FAQ

Skal jeg selv lægge tekst og billeder op?

Hvad kan support timerne anvendes til?

Hvor lang tid tager det at udbedre fejl?

Kan jeg opspare de supporttimer jeg har?

Hvad hvis min hjemmeside skal kunne noget mere?

Hvorfor er det vigtigt med løbende opdateringer?

Hvorfor hastighedsoptimere min hjemmeside?