Tag din markedsføring til nye højder!

Hos Netgiganten tilbyder vi både annoncering med Google Ads og Google Shopping samt via Facebook, så din virksomhed får en masse eksponering. Vi tilbyder også SEO optimering, som får din hjemmeside i toppen af søgeresultaterne på Google. Med et SEO optimeret site opnår du bedre synlighed på Google og flere kunder, da de fleste har meget troværdighed til naturlige, organiske søgeresultater.

Vores marketingpakker er for alle virksomheder, store som små, som vil have mere eksponering og tiltrække nye kunder. Vi har på forhånd skræddersyet nogle gode og overskuelige pakkeløsninger, hvor du får rigtigt meget værdi for pengene – og vi har med garanti en løsning, som passer til din virksomheds behov! Pakkeløsningerne kan med fordel kombineres.


marketinggoogle ads

GOOGLE ADS ANNONCERING

Med annonering via Google Ads får din virksomhed synlighed over for potentielle kunder, som søger efter lige præcis de produkter eller ydelser, som din virksomhed tilbyder. Vi udvælger de annoncegrupper, som skal sættes op, og du bestemmer selv hvor stort et budget du vil bruge på at annoncere. Med Google Ads betaler du ikke for annoncevisninger, men kun når potentielle kunder klikker på din annonce. Mulighed for retargeting.


Læs mereFACEBOOK ANNONCERING

Med vores Facebook annoncering opnår din virksomhed synlighed over for potentielle kunder, som er særligt udvalgt ud fra bl.a. alder, køn, geografi, interesser, osv. Annoncering på Facebook giver mulighed for retargeting, som er den hellige gral indenfor online salg og markedsføring! Med over 3 millioner brugere, er Facebook det mest oplagte sociale medie at promovere sin virksomhed samt produkter og ydelser på.

Læs mere

facebook annonceringGoogle Shopping annoncering

GOOGLE SHOPPING ANNONCERING

Med Google Shopping når du rigtig langt, hvis du har en webshop! Her er det nemlig muligt at forkorte købsprocessen, forstået på den måde at vejen til selve købet er kortere for potentielle kunder, end ved almindelig annoncering. Det at Google Shopping annoncen har fokus på et produktfoto samt indeholder et par sparsomme linjer med detaljeret info såsom pris og udvalgte egenskaber gør hele forskellen.


Læs mereSEO OPTIMERING

Med søgemaskineoptimering fra Netgiganten er du godt dækket ind, når det kommer til at blive fundet af nye kunder på Google. Dermed hjælper vi også med at drive meget mere organisk trafik ind på din hjemmeside, hvilket resulterer i øget salg af virksomhedens produkter, services eller ydelser. Med grundige søgeordsanalyser og analytisk kreativitet sørger vi for at få lige præcis din hjemmeside i toppen af søgeresultaterne på Google.

Læs mere

seo optimering