MarketingTag din markedsføring til nye højder

Hos Netgiganten tilbyder vi både annoncering med Google Ads og via Facebook, så din virksomhed får en masse eksponering, samt SEO optimering, som får din hjemmeside i toppen af søgeresultaterne på Google.

Vi har på forhånd skræddersyet nogle gode og overskuelige pakkeløsninger, hvor man får rigtig meget værdi for pengene – og vi har med garanti en løsning, som passer til din virksomheds behov! Vores pakkeløsninger kan med fordel kombineres.


Google Ads annoncering

Med annonering via Google Ads får din virksomhed synlighed over for potentielle kunder, som søger efter lige præcis de produkter eller ydelser, som din virksomhed tilbyder. Vi udvælger de annoncegrupper, som skal sættes op, og du bestemmer selv hvor stort et budget du vil bruge på at annoncere. Med Google Ads betaler du ikke for annoncevisninger, men kun når potentielle kunder klikker på din annonce. Mulighed for retargeting.

Se mere her

Facebook annoncering

Med vores Facebook annoncering opnår din virksomhed synlighed over for potentielle kunder, som er særligt udvalgt ud fra bl.a. alder, køn, geografi, interesser, osv. Annoncering på Facebook giver mulighed for retargeting, som er den hellige gral indenfor online salg og markedsføring! Med over 3 millioner brugere, er Facebook det mest oplagte sociale medie at promovere sin virksomhed samt produkter og ydelser på.

Se mere her

SEO optimering

Med søgemaskineoptimering fra Netgiganten er du godt dækket ind, når det kommer til at blive fundet af nye kunder på Google. Dermed hjælper vi også med at drive meget mere organisk trafik ind på din hjemmeside, hvilket resulterer i øget salg af virksomhedens produkter, services eller ydelser. Med grundige søgeordsanalyser og analytisk kreativitet sørger vi for at få lige præcis din hjemmeside i toppen af søgeresultaterne på Google.

Se mere her