microsofts-exchange-mail


Mail når og hvor det passer dig

Tag nemt din mail med på farten. Med Microsoft Exchange kan du altid tilgå din mail, hvad enten du har en smartphone, tablet eller computer til rådighed. Det er ganske enkelt praktisk og bekvemt.Synkronisering af aftaler, kontakter og mail


Du får en komplet email-løsning med Microsoft Exchange. Med kontakter, mails og kalender, der automatisk synkroniserer på tværs af enheder, er det en smal sag at danne sig et overblik, uanset hvor du befinder dig.

Få hjælp til opsætning af din Exchange mail i Outlook, på iPhone m.v. via vores Supportcenter.synkronisering_enheder_exchangeKøb Microsoft Exchange mail

Ved bestilling kan der evt. tilvælges ydelser såsom ekstra lagringsplads, avanceret beskyttelse, Microsoft MyAnalytics og Data Loss Prevention m.m.

 Exchange Online
Plan 1
Exchange Online
Plan 2
Office 365
39,-

/md.


Pris pr. bruger
59,-

/md.


Pris pr. bruger
Vil du have hele Office-pakken inkl.
Outlook sammen med din Exchange mail?
Specifikationer

Gå til Office 365-pakker


Mailbox plads50 GBUbegrænsetFra 50 GB
Kalender- og kontaktdeling samt Exchange Online Protection
Data loss prevention og Unified Messaging
Skrivebordsversioner af Office-programmerne, inkl. Outlook
Køb Plan 1Køb Plan 2

Køb Office 365


Alle Microsoft Exchange-pakker betales på enten måneds- eller årsbasis og fornyes automatisk ved periodens udløb, indtil det opsiges. De angivne priser er v. betaling på årsbasis, for oplysninger om pris på månedsbasis, gå venligst videre til bestilling. Alle priser er angivet i DKK ekskl. moms.360 graders e-mailløsning


Udover en komplet løsning med mail, kontakter og kalender som kan deles med kollegerne, får du med Microsoft Exchange mail et produkt, som er fuldt ud integrérbart med Outlook. Og har du ikke mailprogrammet Outlook, vil du altid kunne tilgå den gratis, webbaserede udgave af Outlook.


  • Verdens mest anvendte mail-og kalenderløsning
  • Sikker mailhosting
  •  Nem integration med Outlook
  • Læs og besvar mails mens du er på farten
  • Synkronisering af kalender, mail og kontakter
Leder du blot efter et mailhotel?

Så er et af vores mailhoteller måske i virkeligheden det du har brug for. Her kan du oprette flere e-mailkonti, selv bestemme hvor meget plads du vil have samt tilgå vores brugervenlige webmail, som minder om Outlook. Opsætning med både IMAP og POP3 samt effektivt virus- og SPAM filter. Du får selvfølgelig også mail på egen domæneadresse.

Mailhotel fra kun 9,-/md.screenshot_webmail_fullscreen2Hvorfor skal jeg vælge Netgiganten?


Hos Netgiganten bliver du automatisk fordelskunde, når du har en abonnnementsløsning, og det gælder også Microsoft Office 365. Med dine kundefordele opnår du rabat på en lang række goder – både professionelle ydelser til firmaet og personlige goder, såsom tilbud i butikker og på restauranter.

Vil du vide mere om det at være fordelskunde hos Netgiganten?
Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os på 71 96 99 90 og få en snak med en af vores hjælpsomme medarbejdere.Hvor mange brugere gælder én licens til?

Hvorfor er den månedlige ydelse billigere, hvis man vælger at betale på årsbasis?