Nyhed!

JeppoNet er blevet til NetgigantenSom tidligere kunde hos Team NetHosting / JeppoNet kan du nu glæde dig!

Nyt samarbejde

Som tidligere kunde hos JeppoNet ønsker vi at informere dig om du nu er blevet til Netgiganten kunde, og JeppoNet nedlægges.

Selve overflytningen finder sted i løbet af 2024

For at forbedre vores service og sikre den bedste ydeevne for din hjemmeside og/eller dine andre ydelser du har, flyttes de derfor til Netgiganten.

Overflytning 1 : 1

Din hjemmeside og mails vil blive flyttet manuelt nøjagtigt som de er nu, nemlig - 1:1.

Dette betyder, at du ikke vil opleve nogen nedetid eller forstyrrelser.

Alle dine filer, data og indstillinger bliver overført gnidningsløst til den nye setup hos Netgiganten.
Du vil modtage besked fra det tekniske team hos Netgiganten i løbet af 2024


Vores tekniske team vil kontakte dig personligt for at sikre, at du er informeret om processen og for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Du behøver ikke at bekymre dig om noget teknisk arbejde – vi tager os af det hele!

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores supportteam, der står klar til at svarer på spørgsmål.Det er en fornøjelse at byde dig vekommen som kunde hos Netgiganten.

Venlig hilsen Team Netgiganten / JeppoNet
Det siger vores kunder

Hos Netgiganten.dk arbejder vi hver eneste dag på at blive bedre. Et af de vigtigste bidrag til dette er vores kunders tilbagemeldinger. Det giver os nyttig viden om, hvordan vi kan forbedre vores services og support.
Vi evaluerer altid på de tilbagemeldinger, vi får. På den måde bliver vi hele tiden klogere på, hvordan vi bedst imødekommer vores kunders behov. • "Supporten er super effektiv og hjælpsom, og det har været en rigtig god sikkerhed at have, når vi har haft brug for hjælp. Med deres "support ticket" system, er vores problemer blevet løst stort med det samme. Vi er glade for at vide, at vores webhosting er sikker og tryg og til at stole på, så vi koncentrere os om forretningen i stedet for at bruge en masse tid på den tekniske del."
  BIVA.DK

  BIVA.DK

 • "Sjældent oplever man SÅ kompetente og behagelig service. Netgiganten ved virkelig hvad de har med at gøre. ikke nok med at de laver et stykke arbejde, der ikke kan sættes en finger på, så er de ekstremt hjælpsomme og behagelige at arbejde sammen med. Arbejdet bliver fulgt 100% til dørs uden løse ender. Mine varmeste anbefalinger og tak her fra."
  NERINGSTED.DK

  NERINGSTED.DK

 • "Netgiganten er den rette problemknuser! De har i begyndelsen hjulpet mig ud af en forfærdelig situation, hvor jeg blev svigtet af min tidigere server-ejer. I de efterfølgende handlinger har firmaet vist sig meget kompetent og hurtigt arbejdende, så alle problemer kunne løses inden for kort tid. Idag er firmaet min supporter i alle IT-spørgsmål."
  RUBBERCONSULT.dk

  RUBBERCONSULT.dk

 • "Vi bruger Netgiganten til forskellige opgaver, blandt andet til annoncer på nettet, som vi kan mærke er rigtig godt for forretningen, men også SEO, som har givet os en rigtig god konkurrencefordel. Vi har arbejdet sammen i nogle år nu, og bliver ved med det fremover."
  XL-MOBLER.dk

  XL-MOBLER.dk

 • "Vi har fået meget mere synlighed og mærkbart flere kunder efter vi begyndte samarbejdet. Vi kan godt mærke forskel fra da vi havde et andet SEO bureau, og nu har vi rent faktisk fået gode placeringer på Google! Det er betryggende at vide, at vi altid kan regne med at Netgiganten gør et rigtig godt stykke arbejde."
  ITECH-REP.DK

  ITECH-REP.DK