Sådan bestiller du et webhotel

How Can We Help?
Print

Når du har besluttet dig for hvilken webhotel pakke du ønsker, trykker du på knappen “BESTIL NU”.

Bemærk: Det er nødvendigt at knytte et hoveddomæne til webhotellet, og du vil derfor skulle tage stilliing til hvilket domæne du vil bruge som hoveddomæne. Du får to valgmuligheder.

1. Hvis du allerede har et domæne, vælger du den nederste mulighed: “Jeg vil bruge et eksisterende domæne, som jeg allerede har” (se billede). Husk at skrive hele domænet inkl. domæneendelsen, f.eks. “ekempel.dk”. Tryk herefter “Gå videre til bestilling”.

Bestil webhotel

eller

Hvis du endnu ikke har et domæne, vælger du den øverste mulighed: “Jeg vil bestille et nyt domæne sammen med webhotellet” (se billede nedenfor). Husk at skrive hele domænet inkl. domæneendelsen, f.eks. “ekempel.dk”.
Når du klikker på “Tjek tilgængelighed” kan du få vist en besked der fortæller, at domænet ikke er ledigt, og så må du prøve at skrive et nyt domænenavn i det samme felt og tjekke tilgængeligheden igen. Når du får grønt lys fordi det ønskede domænenavn er ledigt, kan du enten vælge at trykke på “Fortsæt” for at gå videre til bestillingen af dit webhotel, eller du kan klikke på “Giv mig flere forslag”, hvis du vil købe flere domænendelser til dit domæne, f.eks. “.com”, “.eu”, “.net” m.fl. Når du er tilfreds trykker du på “Fortsæt”.

Bestil webhotel

2. Nu bliver du sendt videre til selve bestillingen af dit webhotel.

3. Vælg, hvilken betalingscyklus du ønsker at benytte, altså hvor ofte du ønsker at betale for dit webhotel.

4. Vælg, om du ønsker eventuelle tilkøb.

5. Tryk på “Fortsæt” og indtast dine kundeoplysninger. Tryk på “Gå til betaling” og udfyld dine betalingsoplysninger.

6. Når bestillingen er gennemført vil du modtage en ordrebekræftelse pr. mail, typisk inden for en time.