Indsættelse af affiliate materiale på hjemmeside med wordpress

How Can We Help?
Print

I denne guide, viser vi hvordan man indsætter bannere, tekstlink og andet materiale fra Affiliate, med WordPress.

1. Når du har aktiveret din Affiliate konto, er det tid til at tjene penge. Første skridt er at logge ind på kundesiden på Netgiganten.dk

2. Gå ind under “Affiliate” under menufanen øverst på siden.
Affiliate

3. Du befinder dig nu på Affiliate siden, og herfra vil du kunne se en oversigt over de klik, konverteringer og hvad din konverterings rate er. Når du ruller ned på siden, vil du begynde at se bannere og enkelte links. Læg mærke til dit unikke link og læs venligst de informationer der er på siden. Når du har læst og forstået hvordan man kan viderestille med URL/links til specifikke sider, er det tid til at finde det banner du gerne vil have på din hjemmeside. Når du har fundet et banner eller et tekstlink der tiltaler dig, skal du trykke på “kopier” til højre for det stykke “HTML-kode” der er vedlagt.
Affiliate

4. log ind på WordPress, når du ved hvilke materiale du gerne vil promovere.

5. Hvis du allerede ved hvor du vil have vores bannere eller tekstlink til at stå, skal du blot lokaliserer siden og tilgå denne, så du kan modificerer og ændre m.m. Hvis du ikke ved hvor du vil have bannere eller tekstlink til at stå, skal du gøre det. Det kunne f.eks. være på forsiden, længst til højre eller måske i toppen af en kategori side som måske passer til billedet. Det er helt op til dig. Husk, desto flere der køber via dit link på din hjemmeside, desto højere bliver dit tilgodehavende beløb.

6. Når du er inde på den side hvor du kan redigere m.m. og du har en tekstblok du kan skrive i og tilføje billeder i, skal du trykke til højre, hvor der står “tekst” den vil typisk være lokaliseret ved siden af “visuel” som vist på billedet.
Affiliate

7. Lokaliser nu det sted, hvor du vil indsætte dit link og hvor du vil have dit banner til at være. Tryk nu på “indsæt” dette kan du gøre ved at højreklikke på din mus og vælg indsæt, eller blot tykke på “ctrl+v” Forinden du udgiver det, kan du jo lege lidt med det og finde den måde du mener er pænest for din hjemmeside.
Affiliate

8. Når du er klar til at udgive det, tryk på “opdater” ud til højre. Dit Affiliate banner/tekstlink er nu oprettet, og du er nu en aktiv Affiliate partner hos netgiganten. Husk du altid kan følge med i din saldo, kliks, konverteringer og meget mere inde på kontrolpanelet.
Affiliate