Skift PHP-version

How Can We Help?
Print

Denne guide beskriver hvordan du skifter den PHP-version, som dit webhotel/ din hjemmeside bruger

Det kan i de fleste tilfælde godt betale sig at opgradere PHP til den nyeste version. Opdateringen vil gøre, at din hjemmeside indlæses hurtigere.

Opdaterer du PHP til den nyeste version, vil du være sikret, at din hjemmeside indlæses med den optimale hastighed. Ældre PHP-versioner er nemlig ikke lige så hurtige som de nye, og derfor er det en god idé at sørge for at have den nyeste PHP-version.

Bemærk at det i enkelte tilfælde, IKKE giver mening at opdatere PHP til den nyeste version. Det kan nemlig ske, at man har plugins eller andre elementer på sin hjemmeside, som ikke er kompatible med den nyeste PHP-version. Er dette tilfældet sker der dog ikke noget ved at opdatere, da man altid har muligheden for at nedgradere til en ældre version igen – med hjemmesiden i god behold, da der ikke slettes data ved en opgradering. Viser det sig, at ens hjemmeside ikke kan køre ordentligt med den nyeste PHP-version, er det altså muligt at nedgradere til en ældre version, hvorefter hjemmesiden vil fungere fuldstændingt som før, og der er derfor ingen skade sket.

 

1. Log ind på kundesiden og vælg “Webhoteller”.
webhotel

 

2. Vælg herefter “PHP Version”.
PHP-version

 

3. Klik nu på blyant-symbolet for at redigere.
php-version

 

4. Vælg nu den ønskede PHP-version i drop down-menuen.
php_version_drop_down_menu

 

5. Tryk “Gem”. Din PHP-version er nu ændret.
gem_php-version

 

Husk at du altid kan skifte til en nyere eller ældre PHP-version, hvis det skulle blive nødvendigt.