Føj et domæne til dit webhotel

How Can We Help?
Print

Denne guide viser, hvordan du tilføjer endnu et domæne til dit eksisterende webhotel

Udover det hoveddomæne, som du knyttede til dit webhotel ved oprettelsen, er det muligt at føje flere domæner til dit webhotel. Du må dog først sikre dig, at specifikationerne for dit webhotel tillader dig at have mere end ét domæne tilknyttet.

1.  Log ind på din kundeside. Vælg dernæst “Webhoteller”.

Webhotel-domæne

 

2. Klik på “Domæner”.

Domæne

 

3. Vælg “Tilføj domæne”.

Tilfoej-domaene

 

4. Nu skriver du det domæne som du vil tilføje i det første felt. Resten autofylder sig selv. Klik på den grønne “Tilføj”-knap og dit domæne er nu tilføjet.

tilfoej-domaene

 

Det er meget almindeligt at købe domæner som ligner hinanden. På denne måde sikrer man sig, at andre ikke kan bruge dem. Eksempelvis kan man have et hoveddomænde der hedder “min-hjemmeside.dk” og samtidig købe domænet “minhjemmeside.dk”, da domænerne ligger så tæt op ad hinanden, at det ville være ærgerligt hvis en anden oprettede en hjemmeside på domænet som er uden bindestreg. I tilfældet hvor man har sikret sig to lignende domæner, vil det give mening at lave omdirigering, som betyder at når man skriver minhjemmeside.dk viderestilles der automatisk til min-hjemmeside.dk (læs hvordan du gør det her).