Servicevindue!
Der udføres d. 25 april fra kl 20.00 og frem, et servicevindue på WEB2, hvilket kan medfører periodiske afbrydelser til WEB & MAIL på denne server.
Vi forventer normal drift senest kl. 09.00 d. 26 april - Vi beklager de gener det måtte medfører.
Du kan læse mere her.


Hvad er retargeting?

remarketingRetargeting er en strategi hvor man som annoncør har mulighed for at markedsføre sig overfor nogle af de brugere, som allerede har besøgt ens hjemmeside.

I det tilfælde at en potentiel kunde har set på et produkt på en hjemmeside, og herefter forlader hjemmesiden igen uden at købe noget, kan man som annoncør sørge for, at den selv samme bruger bliver præsenteret for ens produkt i en annonce et andet sted på internettet. Denne form for markedsføring kaldes retargeting.

Fordelen ved retargeting er, at annoncen vil fremstå som relevant i brugerens øjne, da han allerede har udvist interesse for det pågældende produkt. Formålet med denne markedsføringsstrategi er naturligvis at øge salget af ens produkt eller service.

De mest almindelige måder at gøre brug af retargeting på er via Facebook eller via Google. En kombination af disse er også en mulighed. Anvendes der retargeting via Facebook, fungerer det på den måde, at kunden vil se annoncen på Facebook, i Messenger eller på Instagram. Anvendes der retargeting via Google Ads, kan annoncen blive vist flere forskellige steder, heriblandt i Gmail, i Googles søgeresultater og på hjemmesider. Bemærk at Google har valgt at kalde deres retargeting-metoder for remarketing.