Hvad er adresseudvidelser?

adresseudvidelserKonceptet adresseudvidelser har grundlæggende som formål at trække flere kunder til en hjemmesides fysiske butik. Udvidelsen kan anvendes i forbindelse med tekst-, billed- og videoannoncer i Google Ads.

Adresseudvidelser kan hjælpe med at få flere potentielle kunder til at besøge eller kontakte en virksomhed. Måden adresseudvidelser virker på, er ved at tilføje nogle nyttige oplysninger til en annonce.

Søgeannoncer

På en mobil enhed kunne den nyttige oplysning for eksempel være afstanden til den fysiske butik eller virksomheden. På en computer vil det dog typisk være butikken eller virskomhedens adresse der bliver vist i stedet for afstanden dertil.
Der kan også tilføjes en “Ring”-knap til søgeannoncen i Googles søgeresultater, hvilket gør det nemt og hurtigt for kunden at kontakte virksomheden.

Displayannoncer

I forbindelse med displayannoncer fungerer adresseudvidelser som et link imellem annoncen og det såkaldte offlinesalg i de fysiske butikker. I disse annoncer vises billeder af butikken eller virksomheden, dens åbningstider samt adresse på et kort, hvor brugeren også har mulighed for at få vist en rutevejledning.

For at gøre brug af adresseudvidelser kræver det at Google My Business er sat op og tilknyttet den pågældende virksomheds hjemmeside. Der findes også andre udvidelser til Google Ads annoncer, bl.a. opkaldsudvidelser.