Servicevindue!
Der udføres d. 25 april fra kl 20.00 og frem, et servicevindue på WEB2, hvilket kan medfører periodiske afbrydelser til WEB & MAIL på denne server.
Vi forventer normal drift senest kl. 09.00 d. 26 april - Vi beklager de gener det måtte medfører.
Du kan læse mere her.


Hvad er off-page SEO?

off-page seoOff-page SEO inkluderer al den SEO aktivitet, som ikke foregår på selve hjemmesiden. Formålet er ligesom med søgemaskinoptimering (SEO) at opnå bedre placeringer i søgemaskinernes søgeresultater, for eksempel på Google.

Af aktiviteter inden for kategorien off-page SEO kan for eksempel nævnes deling og likes på de sociale medier og linkbuilding. Det sidste eksempel, linkbuilding, anses som den mest værdifulde faktor indenfor off-page SEO.

Grundlæggende kan al den aktivitet, som indebærer eksponering af et brand eller produkt, opfattes som off-page SEO, da det potentielt kan have indflydelse på en hjemmesides placering i søgemaskinerne. Fordelen ved off-page SEO arbejdet vil være, at det i søgemaskinens øjne ser rigtig godt ud for ens hjemmeside, hvis der er mange der “snakker om” og linker til ens hjemmeside. Det bliver opfattet som en slags anbefalinger.

Typisk giver det først mening at gå igang med off-page SEO, når grundlaget for ens on-page SEO er på plads.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *