Servicevindue!
Der udføres d. 25 april fra kl 20.00 og frem, et servicevindue på WEB2, hvilket kan medfører periodiske afbrydelser til WEB & MAIL på denne server.
Vi forventer normal drift senest kl. 09.00 d. 26 april - Vi beklager de gener det måtte medfører.
Du kan læse mere her.


Hvad er SEM?

SEMSEM står for search engine marketing og er et overordnet begreb, som dækker over alle de aktiviterer, der har at gøre med markedsføring af hjemmesider i søgemaskinerne.

Der findes forskellige måder at gribe markedsføringen af hjemmesider i søgemaskinerne an på. Man kan f.eks. gøre meget ud af at bruge de ord og vendinger der skal til, for at ens hjemmeside bliver fundet af en bruger, som foretager en søgning på Google. Man kan også gå efter at blive fundet af brugerne ved hjælp af de betalte annoncer i søgemaskinerne, for eksempel Google Ads. Disse annoncer fungerer ved at blive vist når en bruger søger på noget, der er relevant i forhold til annoncens, og dermed også hjemmesidens, indhold.

Både SEO, (søgemaskine-optimering) og SEA (søgemaskine-annoncering) hører under betegnelsen SEM (søgemaskine-markedsføring). For at lære endnu mere om hvad search engine marketing er, anbefales det derfor at sætte sig ind i hvad både SEO og SEA er.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *