Servicevindue!
Der udføres d. 25 april fra kl 20.00 og frem, et servicevindue på WEB2, hvilket kan medfører periodiske afbrydelser til WEB & MAIL på denne server.
Vi forventer normal drift senest kl. 09.00 d. 26 april - Vi beklager de gener det måtte medfører.
Du kan læse mere her.


Hvad er alt tag?

alt tagAlt tags refereres også til som alt tekst. Dens funktion er at er at beskrive med ord, hvad et billede på en hjemmeside forestiller.

“Alt” står for “alternativ” og fungerer netop som en alternativ måde at forklare hvordan et billede ser ud.
Et alt tag fortæller en søgemaskine som Google, hvad der er på de billeder, der ligger rundt omkring på de forskellige hjemmesider. Alt tags er nyttige at udfylde i forbindelse med søgemaskineoptimering, da det hjælper søgemaskinerne med at forstå, hvad en hjemmeside handler om, hvis de også kan ”se” hvad der er på billederne. Google ser gerne, at der er en sammenhæng mellem al indholdet på en hjemmeside, så det er et plus, hvis søgemaskinen ved, at billederne på hjemmesiden passer til resten af indholdet på siden.

At sørge for at give de billeder man lægger ind på hjemmesiden et godt alt tag er vigtig del af ens on-page SEO. Dette giver også muligheden for, at billederne fra ens hjemmeside kan dukke op, hvis en bruger laver en billedsøgning på Google. Klikker brugeren på billedet, giver det organisk trafik til hjemmesiden, hvilket er et kæmpe plus.

I forbindelse med redigeringen af hjemmesider, når man skal give sit billede et alt tag, vil der næsten altid stå “Alt tekst”. Et alt tag kan sagtens bestå af mere end ét ord, i så fald skal man bare huske at lave en bindestreg imellem hvert af ordene.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *